Sinterklaas en Bert jarig
De bus is maandag versierd voor sinterklaas. Sinterklaas had over elk lid van de groep een verhaaltje inclusief de chauffeur, Ving en Sylvo. Alle leden kregen een handje kruidnoten en een chop-stick. Het was erg geslaagd. Ving en de chauffeur kreeg klompjes die direct aan de rugzak gebonden werd. Daarna op weg naar My Lai, welbekend van de massamoord, 16-3-1968.De opgejutte amerikanen dachten dat de Vietcong zich in het dorp verborg. Toen ze niemand vonden hebben ze het hele dorp (504 mensen) uitgemoord. We werden er allemaal stil van. Erg aangrijpend.Daarna weer op wegen gestopt bijslaapmattenfabriek. Daarna naar het hotel.In de avond ons eigen sinterklaasavondje geviert met meegebrachte kado's. Bert kreeg ook vast zijn kado van Carla enDick een echte Zippo met motoren erop.
Vroeg uit de veren en de bus was mooi versierd vanwege de verjaardag van Bert. Bij het ontbijt kreeg Bert van medereizigers kadootjes. Erg ontroerend.Van de reisgebeleiders kreegt hij een miniatuur motorfiets en kaart. Als 1e stop hadden we een begraafplaats van oud Vietcongstrijders.2e stop waseen autenthieke vietnamese begrafenisstoet. Helemaal goed voor Bert. Daarna zijn we een aantal malen gestopt voor mooie fotoplaatjes. De lunch hebben we gebruiktin een restaurantaan het strand.Hier kreeg Bert zijn taart van Djoser, evenpootje baden en weer op weg naar hotel. Vanmiddag nog een stop bij de visafslag.
Aangekomen in het hotel, bloedheet, niet al te grote kamer, dus dan maar aan de drank(voor een verfrissing hahaha)De site bijgewerkt en zometeen ergens eten.
Dit was weer even een kort verslag van ons verblijf. Voor vervolg van de soap zie de volgende aflevering/
Nogmaals gefeliciteerd, hebje mijn smsje ontvangen vanmorgen Bert? Ik heb genoten van het laatste verhaal. Jullie maken heel wat mee hoor! Groetjes en liefs van Ma S.
Dit is een reis om nooit meer te vergeten...... geweldig
Bert van harte gefeliciteerd en een grandioos fijne vakantie.
Hallo Bertje, Hartelijk gefeliciteerd met je verjaardag. Wij wensen je een mooi en goed nieuw levensjaar toe.
Allemaal erg indrukwekkend wat ik zoal lees, ik kan me voorstellen dat je er stil van wordt en dat het wat met je doet. Hier koud, regen, hagel, wind, echt Hollands weer.
Morgen weer werken ligt aardig vol.
groetjes en een dikke knuffel voor allemaal.